• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

60 kW Комбиниран котел на пелети EKO-CK P (комплет)

220,767.00 ден

Енерго Систем го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.
SKU: 100060 Категорија