• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

600×1400 Панелен радијатор вентилски (со 6 излези) Vaillant

9,400.00 ден

Енерго Систем го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.
SKU: 128506 Категорија