• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

Carisma CRC 43 MV лев Вентилоконвектор со асинхрон мотор парапетен Carisma CRC Sabiana

21,284.00 ден

Енерго Систем го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.
SKU: 469098 Категорија