• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

Carisma CRC 53 MV лев Вентилоконвектор со асинхрон мотор парапетен Carisma CRC Sabiana

Енерго Систем го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.
SKU: 469021 Категорија