• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

eloBLOCK VE 12 / 14 SEE 9 kW Електричен котел за централно греење Eloblock – Vaillant

Енерго Систем го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.
SKU: 110030 Категорија