• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

HTR230 Термостат механички Salus

1,348.00 ден

Енерго Систем го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.
SKU: 160263 Категорија