• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

Krafter 18 kW (бел) Електричен котел за централно греење Krafter

43,553.00 ден

Енерго Систем го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.
SKU: 343502 Категорија