• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

Krafter 27 kW (бел) Електричен котел за централно греење Krafter

46,867.00 ден

Енерго Систем го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.
SKU: 343504 Категорија