• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

Ø12.7 mm Бакарна цевка во котур со изолација Halcor

354.00 ден

Енерго Систем го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.
SKU: 174657 Категорија