• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

Ø19.05 mm Бакарна цевка во котур со изолација Halcor

626.00 ден

Енерго Систем го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.
SKU: 174662 Категорија