• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

Ø20 – 1/2″ – 2780 ППР завршно адаптер колено бело Ж – Valdom

Енерго Систем го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.
SKU: 458654 Категорија