• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

Ø25 – 3/4″ – 2781 ППР завршно адаптер колено бело Ж – Valdom

113.00 ден

Енерго Систем го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.
SKU: 458655 Категорија