• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

Ø9.52 mm Бакарна цевка во котур со изолација Halcor

260.00 ден

Енерго Систем го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.
SKU: 174660 Категорија