• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

uniTOWER VWL 78/5 IS Компактен модул uniTOWER со интегриран бојлер за СТВ – 190 lit. Vaillant

Енерго Систем го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.
SKU: 110134 Категорија