• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

VWL 105/5 AS 230V Надворешна единица од топлинска пумпа AroTHERM Сплит Vaillant

356,802.00 ден

Енерго Систем го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.
SKU: 118991 Категорија