• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

VWL 125/5 AS 400V Надворешна единица од топлинска пумпа AroTHERM Сплит Vaillant

Енерго Систем го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.
SKU: 110052 Категорија