• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

VWL 75/5 AS 230V Надворешна единица од топлинска пумпа AroTHERM Сплит Vaillant

267,165.00 ден

Енерго Систем го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.
SKU: 110133 Категорија