ФЕРРО е динамична оперативна компанија во индустријата: санитарна опрема, инсталација и технологија за греење, меѓународна капитална група, лидер во продажбата во Централна и Источна Европа, производител чии батерии, тушеви, вентили и грејни тела се присутни во повеќе од 30 земји на 2 континенти.