• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

Адора Инжинеринг

– Набавка и изведба на термотехнички инсталации (ладење/греење) на нова станбена зграда

– Набавка и изведба на термотехнички инсталации

 

Локација: Скопје
Клиент: Адора Инжинеринг