• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

ЕУРОИМПЕКС

– Набавка и монтажа на: котел на нафта (капацитет 160 kW), радијаторско грееење (за сервис) и вентилоконвектори (за административен дел).

 

Локација: Скопје
Клиент: Еуроимпекс