• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

Грасхопер (кафе бар CASA)

Набавка и изведба на термотехнички инсталации ( систем за ладење,греење, вентилација) – Опрема Mitsubishi

 

Локација: Скопје
Клиент: Kафе Bар CASA