• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

ХТЛ Македонија

Набавка и изведба на опрема за климатизација во објект Казино во Скопје во дирекција на Лотарија на Македонија

 

Локација: Скопје
Клиент: ХТЛ Македонија