• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

ИГМ Трејд

– Набавка и испорака на опрема за ТНГ инсталација – два подземни резервоари од 10 м3, редукциска група 300 kg/h, ел. испарувач 150 kg/h и останата опрема.

 

Локација: Кавадарци
Клиент: ИГМ Трејд