• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

КНАУФ

– Изработка на Основен проект за греење, ладење.

– Испорака, монтажа на инсталација на опрема за ладење и греење со вентилоконвектори во управна зграда.

 

Локација: Скопје
Клиент: КНАУФ