• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

МЕПСО

– Антикорозивна заштита на трафостаници во Скопје

– Изградба на сноу борд парк во скијачки центар „Крушево”.

– Изградба на сноу борд парк во скијачки центар „Пониква”.

 

Локација: Скопје
Клиент: МЕПСО