• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

НЕКСТСЕНС

Инсталирање на централен систем за: ладење/ греење/ вентилација на деловен објект со опрема од Mitsubishi Electronic

 

Локација: Скопје
Клиент: Некстсенс