• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

ОМЕР КОМПАНИ

– Набавка, монтажа и пуштање во работа на опрема за централно греење: чилер SAUNIER DUVAL SDHA 60kW,  вентилоковектори BPS Clima

 

Локација: Скопје
Клиент: Омер Компани