• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

ВЕЛУР

– Набавка, монтажа, пуштање во работа на 2 горилници, SAACKE, тип SKVJ 25 (капацитет 2×2.9 MW).

 

Локација: Тетово
Клиент: ВЕЛУР