Mitsubishi Electric е водечки снабдувач на системи за климатизација во светот. Нивните производи се познати по своите енергетски ефикасни перформанси, мирна работа и енергетска заштеда, флексибилна инсталација и ненадминлива сигурност за ладење и греење. Дури и во студените зимски денови, топлинските пумпи обезбедуваат високо ефикасно греење.
За да се овозможи енергетско ефикасно работење и минимизирање на трошоциате, Mitsubishi Electric нуди и широк опсег на контролни решенија. Овие напредни решенија за контрола се дизајнирани да го оптимизираат секој систем според вашите потреби, без разлика дали дома или во канцеларија.