• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

Comap

COMAP е една од ретките индустриски компании кои ги снабдуваат сите потребни компоненти за комплетна инсталација, од генератор до емитер, за греење, климатизација и санитарни апликации. Француската индустриска група, COMAP има меѓународно присуство: продажна мрежа во повеќе од 20 земји и пет производни локации во Европа (во Франција, Италија и Шпанија).
Повеќе

Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric е водечки снабдувач на системи за климатизација во светот. Нивните производи се познати по своите енергетски ефикасни перформанси, мирна работа и енергетска заштеда, флексибилна инсталација и ненадминлива сигурност за ладење и греење. Дури и во студените зимски денови, топлинските пумпи обезбедуваат високо ефикасно греење.
Повеќе