• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

Salus

Нашата цел овде во SALUS, е да создадеме подобри енергетскo ефикасни домови преку нашиот безжичен систем за котли и за подно греење, термостати и други уреди за Smart Home.
Повеќе

Centrometal

Безбедност, здравје, животна средина, одговорност. Ги сфаќаме сериозно нашите обврски кон вработените и општеството. Поставуваме технолошки стандарди со нашите производи и се грижиме за луѓето и животната средина.
Повеќе

Marelli

Ние веруваме дека ефикасното греење мора да биде достапно за сите. Оваа идеја е во срцето на она што го правиме во Марели системи.
Повеќе

Caleffi

Производител на висококвалитетни компоненти за греење, водовод, климатизација, системи за мерење на топлина и обновливи извори, за домашни и индустриски постројки.
Повеќе

Fornara

Од 1979 година Форнара С.П.А. произведува широк спектар на компоненти за греење, вода и гас со италијански материјали и сертифицирано потекло и квалитет.
Повеќе

Comap

COMAP е една од ретките индустриски компании кои ги снабдуваат сите потребни компоненти за комплетна инсталација, од генератор до емитер, за греење, климатизација и санитарни апликации.
Повеќе