• Булевар Србија бр 2, 1000 Скопје

Geberit

Одржливоста е дел од нашиот идентитет со децении и добри резултати: за животната средина, општеството, клиентите и партнерите, за вработените, како и за акционерите. На пример, во форма на производи за заштеда на вода, нови логистички решенија, енергетски ефикасно производство, но и преку одговорно образование.
Повеќе

Ferro

ФЕРРО е динамична оперативна компанија во индустријата: санитарна опрема, инсталација и технологија за греење, меѓународна капитална група, лидер во продажбата во Централна и Источна Европа, производител чии батерии, тушеви, вентили и грејни тела се присутни во повеќе од 30 земји на 2 континенти.
Повеќе